2015. január 30., péntek

63. No Control +18

Sziasztok, Csibék! Ma megtudtam írni a részt, mert nem volt sulim (hála) így fel is tudom rakni! Remélem tetszeni fog és előre szólok bár szerintem a címből is látszik +18!!!! Jó olvasást!! :3 ♥♥♥

Summer Brooks"

Lazítok karjaimon még ő megfordul és kezeit a derekamra teszi. Lassan 10 perce állunk így némán és egyikünk se tudja, hogy kezdje. Vagyis én biztos nem. Elengedem és ő is ezt esz majd felnézzek zöldes szemeibe, amik most kifejezetten csillognak.
- Szóval akkor, hogy állunk ezzel a szeretlek-kel? - kérdezi hatalmas vigyorral a száján.
- Ne cikizz ki, Harry! Inkább azt mond meg hogyan tovább? - kérdezem mire ő felnyög.
- Újra összeakarsz velem jönni? - kérdezi meglepetten.
- Figyelj, ha te nem akarsz! - mosolyodom el, mire ajkaimnak esik. Az elektromosság újra végig fut ereimen, mikor nyelveink találkoznak.
- Most ugye nem állunk meg? - kérdezem egy kis levegőért kapkodva.
- Megakarsz állni? -kérdezi vágyakozóan ajkaimra pillantva.
- Te hülye vagy, Styles! - mondom és kezeimmel a tarkóját masszírozva húzom közelebb, ajkaink ismét egymásnak esnek. Még én a haját tépem, ő a derekamon simít végig fel és le. Testünk egymáshoz simulva kér többet a másikból, majd zihálva elválunk.
- Ugorj! - lihegi nyakamba. Úgy ahogy mondja a csípőjére helyezem testsúlyom, még ő a nyakamat szívja. Lihegve túrom össze haját még ő fel visz a lépcsőn. Meg nem szakítva csókunkat lök le az ágyra, majd felém támaszkodik és önelégült vigyorral az arcán csókol meg. Számról lejjebb kezdettel csókolgatni míg el nem érte a nyakamnak, egy igen érzékeny pontját. Hangos sikítás hagyta el ajkaim, ezután pedig apró nyögések szakadtak fel belőlem. Göndör fürtjeit húzogatom miközben intenzíven szívja a nyakam és masszírozza melleim, Kezeim hamar megtalálják pólója szegélyét és húzogatni kezdem azt. Elválik tőlem is ledobja azt, majd ismét ajkaimnak esik. Testünk kiegészíti egymást és minden érintés csak újabb és újabb lánglobbanást okoz a másiknak. Mikor már a ruhák lekerültek rólunk és fehérneműben voltunk helyett cseréltünk. Felé kerekedek és gonosz mosollyal  az arcomon csókolom meg, majd leérek a nyakához. Lábaim a csípőjét közre fogják, még fenekemmel péniszét izgatom. Beleharapok a szívásom végeztével, mire egy vágyakozó sóhaj szakad ki ajkai közül. Lejjebb haladok és végig puszilom mellkasát és a V - vonalát is, közben neki szaporodott és zavarttá vált a lélegzetvétele.  Egy rántással tépem le bokszerét, dudorodó péniszére nézek és egy hatalmasat nyúlok golyóihoz. Kezeimmel masszírozom még mély torkozni kezdek.
- S...S...Summer! - a végét szinte üvöltötte, más folyadékát, amit a számba lövell s lenyelem.
- Egyre jobban csinálod! - elmosolyodom, majd megbillentem a fejem. - És aranyosabb vagy! - feltápászkodik és megcsókol, majd egy hirtelen mozdulattal maga alá terít. Felpillant szemei sötétek és vágytól égnek, ha tehetné felfalna a szemével. Majd egy gyors mozdulattal a melltartóm, már a szoba másik végében landol. Ajkaival melleimet kényezteti, még keze már lentebb tévedt. Lehúzza alsóneműm és egy halk puffanással az is földet ér. Szájával lentebb halad, még belőlem apró nyögéseket vált ki. Lepillantok és egymás szemébe nézzünk, majd észreveszem, hogy nyelveivel a köldök piercingem körül kering, majd elrejti szájában, és rám mosolyog miközben a fogai közt ott az ékszerem. Le kell csuknom szemem, mert miközben ezt csinálta végig simogatott ott lent, csípőmet apró puszikkal hinti be. Majd hirtelen abbamarad simogatása és nyelvét érzem meg. Combomat végig puszilgatja, majd nyelvét érzem meg csiklómon. Hangosabb nyögések szakadnak fel belőlem, miközben nyelve érzékien teszi a dolgát több, mint jól. Miközben izzadt haját túrom érzem a hasamban a bizsergést, ami minél jobban erősödik.
- Harry! - nyögöm nevét, mire nyelvét még jobban mozgatni kezdi. Az orgazmushoz elrepítve nézz fel rám mézédes mosolyával.
- Sokkal finomabb vagy! -  puszilja meg homlokom. Kipirult arcát közelebb húzom és száját ajkaimnak nyomom. Heves csókolózásba kavarodunk, még ő karjaival felettem támaszkodik én pedig tarkóját simogatom még több csókért. Majd karjait lazábbra ereszti és leereszkedik mellém. És most már szabad kezeivel keresi enyémeket és összefűzve azokat a fejem felé vezeti. Lábaim szinte már automatikusan válik terpesszé, mikor megérzem büszkeségét végig simítja combom felső részén. Majd a lábaim közé helyezkedik, meg nem szakítva a csókunkat. Amikor csiklómhoz dörzsöli hímvesszőét elektromosság fut végig ereimben. Majd egymás szemébe nézve tolja belém magát. Szemeim elkerekednek és szájában hal el sikolyom. Majd mozogni kezd bennem. Először fájdalmamat hamar veszi át az élvezet.
Hátát karmolászom még a derekamon simít fel - le. Nyögésünk, lihegésünk, sikolyaink töltik be a szobát lehet a házat is, de minket ez nem érdekel. Minél többször érinti a G pontom annál jobban érzem magamhoz közelebb. Újra egymáséi vagyunk, és az hihetetlen. Kezeimet ismét megkeresi, majd összekulcsolja és úgy lök tovább. Érzem az alhasamba lévő bizsergést és Harry lüktető hímvesszője sem árulkodik másról. Mindjárt vége, de én nem akarom. Akarom még érezni. Harry lassít és lassabbakat lök rajtam, még egymásra vigyorgunk.
- Sikítsd a nevem. Baby! - suttogja érzékien és mintha ez kellett volna csak a hátam ívbe feszül, így csípőmet feljebb lökve érzem, ahogy Harry belém ürít és engem és hamar elér az orgazmus, megint. Pár lökés után kihúzza magát belőlem és lefekszik mellém. A takarót magunkra terítve dőlök neki mellkasának, de ő jobbra vágyik. Bebújik a takaró alá és melleimet puszilgatva látom meg izzadt, kipirult arcát.
- Tudod...- kezd bele, de elvigyorodom. Nem volt elég. Akarjuk még egymást. Sokkal, de sokkal többet akarunk. Ez az egy menet semmi nem volt. És mikor szemeibe nézzek és ő is az enyémbe. Majd ismét egymás ajkainak esünk. Nincs megállás, ha a szerelemről, a tűzről, a vágyról és a hatalmas hiány és űrről van szó. Mert mi kiegészítjük egymást, mint Yin és Yang. Az érzelmeink nem múltak el egymás iránt, csak elbújtak...Elbújtak, hogy újra fellobbanjanak és kitörjenek, mint egy hatalmas vulkán. De ez a vulkán nem készül elaludni. Örökre tombolni akar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése