2014. október 26., vasárnap

18. I just wanna kiss you...

Jó reggelt vagy kinek, hogy. Úgy részt hoztam és gratulálok mert sikerült megdöntettünk a rekordot. Haha VEVO!!! Alul szavazatok vagy kommenteljetek, mert visszajelzés nélkül nem igen tudom, hogy tetszik-e vagy nem! Szóval kérlek titeket szépen!! Jó olvasást! Puszi!!

Harry Styles"
- Amúgy tegnap előtt muszáj volt átjönnötök, igaz? - kérdezem meg a fiúkra nézve. Elmúlt 6 óra, hajnal, és mi itt ücsörgünk a konyhába és ki kávét, ki kakaót iszik.
- Miért? Talán valamit megzavartunk? - kérdezi Zayn ásítva.
- Igen! 3-szor akartam megcsókolni, de egyszer sem sikerült! - kelek ki magamból.
- Juj! De beszari lettél! Ma odamész hozzá és megcsókolod! - mondja Liam fejbe kólintva.
- Hey! - fogom meg a sajgó részt,
- Hazza. Nem tudom mikor keltél, de lődd le magad. Nézd meg Niall,mindjárt beleesik a kajába. - a mellettem ülőre nézek, akinek már a feje tényleg benne van.
- Szedjétek már össze magatokat! Be kell mennünk fakultációra! Most pedig felment zuhanyozni! -állok fel és ott hagyom a többieket. Attól hogy ők most keltek fél én meg háromnegyed 6-kor nem kéne így letámadni. És nem vagyok beszari...vagyis hát de! Mit tett velem a suli? Régen már ilyen korra egy lány rég meg volt! Most meg több egy hete VELE kínlódok. De úgy érzem érdemes rá várni. Olyan aranyos mikor kuncog vagy nevet. És a járása az ami igazán szexi! Oké, Hazza hideg zuhany kell neked. MOST! Basszus, ez tényleg hideg! Átállítom melegebbre és sokkal jobb. Miután kész vagyok felöltözök és lemegyek a lépcsőn. Még van 5 percem indulásig és szerencsére a fiúk is eltűntek a konyhából. Lehuppanok a fotelbe és bekapcsolnám a TV-t de csörögni kezd a telefonom. Kiveszem és gyorsan fel is veszem.
- Harry ugye emlékszel rám? - hallom meg ijedt hangját.
- Minden rendben? - állok fel gyorsan.
- Igen azaz mégsem! - mondja aggodalmasan.
- Mi történt? - kérdezem idegesen.
- Az van,hogy igaz tegnap elmentek a paparazzik, de mára visszajöttek és itt állnak a házam előtt! Nem tudok menni fakultációra!! - mondja idegesen.
- Mehetünk Őnagysága? - jön le Lou unottan.
- Azt hiszem nagyobb gondunk is van, mint a suli! - mondom a szemébe.
- Mi történt? Kivel beszélsz? - kezd el kérdezősködni.
- Add Louist vagy aki az előbb mondta hogy Őnagysága! - mondja kuncogva Summer. Átadom a telefont Lounak a többiek is leérnek, és kíváncsian nézik Lout ahogy gondolkozik.
- Nyugi, Baby! Az a lényeg, hogy most nyugodj le szépen! Harry megy és megment! Eleanorék majd kimentenek mi meg Harryt. Ma úgy látszik ott maradsz Harryvel, mert csak délután tudok valamit tenni! - mondja tök komolyan. Mióta hívja Summer babynek?
- Ígérem, amint végeztem a sulival hívom Pault! - mondja idegesen. - Igen. Baby, nyugodj le. Harry 5 perc és ott lesz. A paparazzik is elfognak tűnni! Igen nyugodj le! Rendben szia! - mondja Lou és leteszi.
- Be tudsz osonni a házba? - kérdezi visszaadva a telefont.
- Milyen házba? - kérdezi Niall.
- Paparazzik? - Zayn.
- Felmentés a mai napra? - Liam.
- Baby? - végül én is.
- Summerébe! Igen, most ott van egy tucat paparazzi a háza előtt. Igen, mivel délután tudok csak Paulnak szólni, hogy csináljon valamit. És baby mert megbeszéltük! - mondja végül rám nézve. Még akkor is furcsa! Ki kell faggatnom Summert.
- Na betudsz osonni? - kérdezi Lou idegesen.
- Feltűnés nélkül? Nehéz lesz de megoldható! - dobom le a táskám.
- Rendben, mi meg menjünk suliba. Beszélek Elel hogy beszéljék ki Summert! - mondja és elindul.
- Miért kéne kibeszélni? - kérdezi a szöszi.
- Hogy miért nem ment fakultációra meg a suliba! - mondja kinyitva az ajtót. Mint a libák úgy hagyjuk el a lakást és még Liamék balra mentek én mehettem jobbra. El sem hiszem! Ismét kettesben leszek Summerrel! Viszont most koncentráljunk arra, hogy fogok bejutni. Talán ha megkérném azt a szomszédot kinek 5 kutyája van, hogy engedjen át akkor...Mindegy meg kell próbálnom. Hamar a szomszédba érek és be is csöngettek. Egy kedvesnek tűnő idős néni nyit ajtót.
- Jó napot drágám. - köszönöm mosolyogva.
- Csókolom! Azért jöttem mert át szeretnék menni a szomszéd lányhoz, de ő csak hátul tud beengedni. Nem tetszik átengedni a kertjén? - kérdezem mosolyogva.
- De. Gyere be egyél egy pici sütit, tudod valakik csak így simán átmásznak kerítésen és nem kérdezik meg! - mondja szomorúan. Beljebb megyek, és kiderül, hogy a nénike nem is olyan nénike. Mármint tele van modern kori cuccokkal és ha jól látom Play Stationje is van. Azt a kurva.
- És hogy hívják a nénit? - kérdezem mosolyogva.
- Annebelle. De szólíts csak Bellenek! - mondja és a konyhába megy.
- És Belle úgy tudom önnek van 5 kutyája! - mondom utána menve.
- Csak volt előző hónapba mind meghalt valami miatt. Kérsz valamit? - kérdezi szomorúan.
- Nem köszönöm. És részvétem, viszont akkor áttetszik engedni? - kérdezem izgatottan. 5 kutya, hogy halhat meg egy hónapon belül?
- Persze. Ott kimész és ott gondolom áttudsz menni a kerítésen, majd egyből a szomszéd leány kertjébe esel. Csak nem a barátnőd? - kérdezi mosolyogva.
- Majd csak lesz! - nevetek fel.
- Nagyon aranyos kislány. Csak akkor volt kicsit zűrös mikor a pasijával lakott, de szerencsére eltűnt. - mondja visszagondolva. Summer?
- Summerről tetszik beszélni? - kérdezem kíváncsian.
- Persze. Akinek van egy imádni való szőke kék szemű húga! - mondja nevetve. Summernek volt zűrös korszaka is?
- Viszont nekem mennem kell! Köszönöm,hogy betetszett engedni. Viszontlátásra! - intek és kimegyek a hátsó ajtón, majd úgy ahogy Belle mondta átmászok a kerítésen. Igaza volt, mert tényleg Summer kertjébe estem csak a bokorba. Felpattanok és gyorsan leporolom magam, majd a hátsó ajtóhoz megyek és felhívom Summert.
- Hol vagy már? - hallom meg a kiabálását.
- Csak nyisd ki a hátsóajtót! - mondom és azonnal leteszi. Pár másodpercen belül kinyílik az ajtó és Summer ront a nyakamba.
- Azt mondták, hogy szellem vagyok! - nevet fel a vállamba. Felkuncogok majd miután elenged bemegyünk és bezárja az ajtót.
- Te kis sunyi. A néni kutyái az elmúlt hónapban meghaltak! - mondom megfordulva.
- Honnan kellett volna tudnom? - kérdezi nevetve. Végig nézzek rajta és azt veszem észre hogy igen...khmm..szexin van felöltözve.
-És így akartál ma jönni suliba? - kérdezem meg.
- Nem csak mivel ma nem megyek suliba és te vigyázol rám így kiélvezem még "nyár" van. - mutat idéző jelet. - Gyere! - fogja meg a kezem és felrángat az emeletre.
- Mit akarsz csinálni? - kérdezem meg.
- Ezt élvezni fogod! - mondja és beszalad a fürdőszobába. Leülök az ágyra ahol kisebb rumli van majd érdeklődve nézek körbe a szobában.
- Kész vagy? - néz a be a szobába.
- Persze! - mondom ránézve. Előbukkan egy fekete bakancsba, rövid gatyába, egy atlétában amire az van írva, hogy I Love Styles. Azon pedig egy farmer dzseki. Ez csak a ruha, mert az arca a haja egyszerűen fantasztikusan nézett ki.
- Na? - pördül meg majd leül velem szembe.
- Waow. Szavakat sem találok! - mondom összevissza.
- Na most beszéljünk őszintén! - mondja elkomolyodva.
- Miről? - kérdezem mosolyogva.
- Rólunk! - mondja ki azt a szót amibe beleremeg a karom.
- Mi van velünk? - kérdezem meg sóhajtva.
- Hát.....szombaton háromszor próbáltál megcsókolni, de egyszer sem sikerült. Ebből azt vontam le hogy tetszem neked...- kezd bele.- Ami igaz is. Nem tudom, hogy neked mit jelentett a pillanat, mikor észre vettelek a koncerten, de nekem sokat. - kezdek bele én is. Summer sokkosan nézz a szemembe és némán figyel.
- Mit akarsz úgy isten igazából? - kérdezi halkan a szem kontaktust tartva.
- Csak megakarlak csókolni! - mondom mintha meg lennék babonázva. Summer csak elmosolyodik, én pedig megteszem. Közelebb megyek hozzá és megcsókolom. Nem távolodik el, sőt visszacsókol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése